[aams_content]

Pokerstjärnan Daniel Negreanu dyker upp på högstadieelevers hemmapartipoker

augusti 10, 2023 admin 0 Comments

För de flesta av oss skulle det vara lite av en överraskning om en riktig pokerhaj dök upp vid vårt trevliga hemmapokerparti. Men för en grupp högstadieelever från Las Vegas blev sexfaldiga WSOP-armbandsvinnaren Daniel Negreanus oväntade närvaro vid deras köksbordsspel höjdpunkten på terminen.

Daniel Negreanu, som har en karriärförtjänst på över 50 miljoner dollar, som behövde sänka insatsen när han deltog i en högstadieelevs pokerparti på söndagen. Negreanu meddelade via sitt Twitter-konto att en i gruppen hade samlat mod nog att närma sig honom och bjuda in honom till spelet medan han var ute och promenerade med sina hundar, Rocky och Apollo.

Medan jag promenerade med hundarna, kom en ung kille i kostym fram till mig och sa: ”Mina kompisar kommer över om en timme och spelar vårt sista pokerspel innan vi börjar på college. Jag vet att det är mycket begärt, men skulle du kunna komma förbi och säga hej till dem?” twittrade Negreanu.

Den i Toronto födde pokerproffset frågade sedan sina 546 000 följare på Twitter om han borde gå. En överväldigande majoritet på 89,6 % svarade ja.

Sänkt Insats Negreanu anlände till adressen beväpnad med merchandise från sponsorföretaget GG Poker som gåvor och anslöt sig till bordet för ett $0,25/$0,50 cash game med insatser för $50.

Som det visade sig var pojkarna elever på Nevadas mest prestigefyllda privatskola, Meadows. De bar kostymer och spelade poker till klassisk musik, som Negreanu förundrades över i en video som lades upp på Twitter – dessa ”kulturella unga män”.

De var på väg att påbörja nya kapitel i sina liv på college. Vissa skulle studera ämnen som Negreanu, som hoppade av gymnasiet för att bli en hustler, åtminstone påstod att han aldrig hade hört talas om.

Negreanu var en stor vinnare vid låga insatser i spelet, men han lämnade pengarna på bordet och gick hem för att berätta för sina följare på Twitter att han hade haft ”den bästa kvällen någonsin.”